keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Kiirusta

Mansikkamailla on tässä viime päivinä käynyt vilske, ja hyvä niin. Nyt voi sanoa, että kaikissa pelloissa on sato runsaimmillaan, riippumatta säästä. Mansikat kypsyvät joka päivä, ja meillä mansikoita kerätään joka päivä. Riittävän tiheästi tehtävä keruu on ainoa tapa varmistaa jäljelle jäävien marjojen laatu.

Mansikka-asioissa kannattaa siis pirauttaa etukäteen (p. 03 - 3711 163 tai p. 0400 - 625 636), oli sitten kyse valmiiksi poimituista tai itsepoiminnasta. Myyntipisteisämme on tällä hetkellä ainaostaan satunnaisesti tarjouslaatikoita, pääosin myymme roveina. Poimimme päivittäin aina ensiksi varaukset, joita voi noutaa tilaltamme klo 12 jälkeen.

Huomenna poimimaan tulevien kannattaa varautua kunnon sadevarustein ja kannellisin astioin.  Enimmäkseen huomiselle näyttäisi olevan tulossa kuurottelevaa sadetta. Leveälierinen hattu on myös mukava, koska se suojaa erityisesti kasvoja ja niskaa vesisateelta. Paljaat jalat eivät myöskään ole koskaan märät - ainoastaan kengät kastuvat, eivät jalat.

Ei kommentteja: