torstai 20. syyskuuta 2007

päivityksiä

No nyt on päivitetty nettisivuja loppuviimein. Ensimmäinen perunannostopäivä 8.9.07, ja silloin saatiin nauttia syksyisen kuulaasta ilmasta. Toista perunannostopäivää vietetään nyt tulevana lauantaina 22.9. ja toivotaan sään suosivan myös silloin.

Perunan lisäksi nyt on saatavana maissia joko itsepoiminen tai valmiiksi poimittuna. Tämä viimeisin lajike vaikuttaa kaikkein makeimmalta, mutta on ehkä väriltään vaalein.

Vehnän puinnit ovat edenneet kaikista vastuksista huolimatta loppusuoralle. Puimurin jarrut ovat kenkkuilleet oikein urakalla ja tänään hajosi kuivurista yksi kytkin. Tämän päälle ovat vielä olleet sateet, jotka ovat pitäneet huolen ettei liian montaa hyvää puintipäivää ole ollut. Viimeisimmän erän kosteus oli kuivausta aloitettaessa reilusti yli 25%.

Omenaa on vielä vähän jäljellä. Sato oli meillä tänä vuonna normaalia heikompi. Muutamia kiloja antonovkaa on vielä jäljellä.

Yritetään nyt taas hiukan aktiivisemmin päivitellä tätä blogia: nyt enimmän kiireen helpottaessa ja iltojen pimetessä on siihen enempi aikaa.

Ei kommentteja: