lauantai 24. marraskuuta 2018

Uutta oppimassa

Syksy on edennyt talven kynnykselle, ja tällä viikkoa pakkanen on hiljakseen kiristynyt. Nyt ulkona mollottaa komea täysikuu pilvettömällä tähtitaivaalla, ja lämpötila lähenee kymmentä pakkasastetta. Aamulla varmaan sen verran on mittarissa, sen verran viileältä ulkona tuntuu.

Talveen valmistautuminen eli siis kaikkien maahan jäätyvioen esineiden kerääminen ja vesilaitteiden rikoutumattomuuden varmistaminen ovatkin olleet siis viime päivien työtehtävissä etusijalla. Oppia ollaan myös haettu, ja jotain uusia ideoita olisi tarkoitus saada jo ensi satokaudelle käyttöön - niistä myohemmin lisää, kun nyt ensin saadaan suunnitelmat toteutusvalmiiksi.

Ensi viikosta alkaen Puimasuuli palvelee sopimuksen mukaan. Tuotteitamme on saatavissa myös Pirkanmaan REKOista. REKO-lähiruokarenkaat toimivat facebookissa, ja niiden kautta on mahdollista tilata ruokaa suoraan tuottajilta ja pienvalmistajilta. Joulun alla kierrellään myös muutamilla markkinoilla, joista ensimmäiset ovat jo vajaan viikon päästä. Tulevana lauantaina on Marrastorin aika, ja meidät löytää Frantsilan Kehäkukasta villojen, vällyjen ja herkkujen kera. Tervetuloa!

Ei kommentteja: