sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Pakkaspäiviä, kesän suunnittelua ja kesätöistä

 Pyry tuli tällä kertaa ennen pakkasta, mutta lunta kertyi pelloille harmillisen vähän. Enemmän vain kinosti ja nietosti kun peitti. Perjantai-aamuna oli mittarissa tämän talven kovin pakkaslukema, -28°C, mutta äkkiä keli lauhtui ja lämpeni. Tälläinen vajaa kymmenen asteen pakkanen on mukava, varsinkin nyt kun ei juurikaan tuule.

Talevllakin täällä tilalla tapahtuu monenmoista: lampolassa on juuri hyvin odottava tunnelma, karitsoinnit ovat aluillaan ja ensimmäiset karitsat ovat syntyneet. Lisää pitäisi tulla ihan tässä pikapuoliin. Koneiden huollot ovat vielä kesken, uusi varastorakennus on onneksi saanut jo katon ja ulkoseinät. Ensi kesän viljelysuunnitelmaa hiotaan ja pohditaan jo myös sitä seuraavia kesiä. Muutamiin mielenkiintoisiin etäkoulutuksiin ollaan osallistuttu - aina on mukavaa saada erilaisia näkökulmia ja ajatuksia mitä pohtia, kun miettii omia suunnitelmiaan.

Kesään kuuluu meillä myös kesätyöntekijät. Jos kesätyöt meillä kiinnostavat, soita p. 0400 - 625 636 ja jutellaan lisää. Kännykkä ei välttämättä kulje kaikissa töissä mukana, tai on hiukan kauempana - anna siis soida pitkään ja soita tarvittaessa uudestaan. Parhaiten meidät saa kiinni iltapäivisin, kello neljän jälkeen.


Ei kommentteja: