tiistai 1. maaliskuuta 2011

kevättä ilmassa

Maaliskuu alkoi, ja etelätuuli toi tuulahduksen leudompaa säätä. Talitintitkin ovat innostuneet laulemaan, ja moni muukin lintu on ääntelee jo enemmän kuin talvella. Auringon lämpö tuntuu jo, ja sääennusteidne mukaan tiedoss aovat hankikannot loppuviikosta: iltapäivisin sää käväisee plussalla, mutta yöllä on vielä pakkasta.

Omenapuiden leikkuu rupeaa olemaan ajankohtainen asia, mutta ehkä tässä vielä päivän oarinajan katsellaan sääennusteita ja haistellaan säätä. Onneksi, ainakaan vielä toistaiseksi, jänikset eivät ole pääseet omenatarhaa reunustavan aidan yli - lunta on kyllä jo kertynyt arvioilta reilu puolimetriä, ja paikoin on kinostanut vähän enemmänkin.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

03-2011Kirje yhtiön viljelyn ja korjaamisen mansikoita Suomessa.

Hei!
Nimeni on Absalyamov Rustam, asun Venäjällä, minulla on ystävä. Meitä 30 vuotta. Tässä (2011) oli ystäväni ja minä päätimme mennä töihin Suomessa, maataloudessa (poiminta mansikoita, poiminta metsämarjoja). Internet-löytänyt Venäjän organisaatioita, jotka käsittelevät työllisyyteen, mutta ne vaativat paljon rahaa niiden palveluja.
Siksi päätimme etsiä työnantajaa. Tämä on mennä suoraan. Löytyi yrityksesi tarkistanut sivustosi, pidimme työsi ja haluamme tehdä työtä.
Mansikan poiminta kausi 2011, mutta alkoi, joten olemme sopineet tulla teille valmistelutyö (kasvihuoneessa, istutus taimia, valmistella laskua), ja sitten kerätä marjoja (mansikat).
Minusta kirjoittaa, että olemme ahkeria, työteliäitä nuoria miehiä, innostuneesti hyväksynyt työn, ei laiska. Älä juo alkoholia. Se on helppo rakentaa suhteita työtovereihin ja esimiehiin. Oma koulutus - korkea-asteen koulutuksen, muut - välillä. Olen ajokortti ja ajokokemus (6 vuotta). Kielitaito - Englanti, venäjä, tataari. Tällä hetkellä ei toimi.
Tien omalla alueella maksaa meille keskimäärin 150 €, Majoitus Suomi - 200 € ilman kutsu työnantaja, ja 50 € kanssa kutsu sinua, joten jos luoksesi, niin antakaa meille kutsu töihin oman yrityksen. Parhaassa tapauksessa on, jos annat majoitusta työjakson. Pienellä onnella voit tehdä sopimuksen ajoissa. Olemme valmiina tulemaan huhtikuussa 2011.
Tämä kirje on käännetty venäjän kielen kääntäjä translate.google.ru miksei idea kirjeen voi jättää. Loput kohdat voidaan käsitellä edelleen kirjeenvaihdossa. Pyydä edustaja ottaa yhteyttä pian.
On myös kiinni alkuperäisen kirjeen Venäjän ja Englanti.

10-03-2011

Absalyamov Rustam


Venäjä, Bashkortostanin, Meleuz.
puh. +7-927-636-63-63
+7-347-645-13-35
e-mail: novamedia777@gmail.com
www.facebook.com/NOVAMEDIA777
novamedia.vk.com
skype: novamedia1