torstai 19. joulukuuta 2013

Joulu lähenee

Luminen keli vaihtui marraskuuta muistuttavaan mustuuteen, märkyyteen ja synkkyyteen - ihana Suomen talvisää siis vallitsee. Tänään ulkolämpötila oli ehkä hiukan enemmän pakkasella, ja illansuussa maahan sateli jotain valkoista.

Nyt tulevana viikonloppuna Puimasuuli on vielä avoinna. Sunnuntaina järjestämme metsään joulukuusisafarin. Joulukuusisafari alkaa Puimasuulilta klo 13, ja kestää n. tuntia. Joulukuusisafarilla kuljetaan traktoriperäkärryllä metsään, mistä saa kaataa tietyiltä aluilta haluamansa joulukuusen. Kaadettavan kuusen tyvimitta saa olla enintään 11 cm, ja kuusesta saa ottaa sen pätkän kuin haluaa: latvasta tyvestä tai keskeltä. Lopun voi tuoda vaikka lampaille, jotka varsin halukkaasti nauttivat ylimääräisiä kuusenosia appeekseen.

Joulukuusisafari sopii lapsille ja lapsenmielisille. Safari sopii myös kaikille muille, jotka ovat valmiita metsäseikkailuun ja löytämään sen oikean joulukuusen oikeasta metsästä. Kuusia ei olla käsitelty mitenkään, vaan ne ovat oikeita metsäkuusia. Joulukuusen hinta on 30 e,

Päiväkodin lapset kävivät koristelemassa lampolan joulukuusen, kiitoksia avusta. Tulevana sunnuntaina lampolaamme pääsee tutustumaan ja katsomaan, miten lampaat asuvat talvisin.


Ei kommentteja: