keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kotisivut muuttavat ja muita kuulumisia

Meidän kotisivut, eli siis osoite www.yrjolanmarjatila.fi , on muuttamassa uudelle palvelimelle. Muuttopäivä on itseasiassa tänään, mikä saattaa aiheuttaa kotisivujen toimisen häiriöitä ja muuta pientä häikkää. Yritämme saada kaikki linkit takaisin kuntoon ja toimintaan mahdollisimman pian!

Lokakuu on muuten vierähtänyt nopeaan, talveen valmistautumisessa. Vadelmat rupeavat olemaan leikattu, vain vähän matkaa on enää jäljellä. Mansikoiden päälle on levitelty talvisuojausharsot, ja omenapuiden runkojen ympärille on myös viritelty runkosuojat. Pässitkin ovat jo päässeet pois pässin töistä, ja viettävät nyt aikaa "poikaporukalla". Pässikannassa tapahtui myös muutos, kun Gunnar-pässi muutti toiseen lampolaan ja meille muutti uusi pässi, Kosmos. Kosmos on komea, mustanharmaa pässi, ja se on rodultaan lähes puhdas texel.

Puimasuulilla on myynnissä vielä muutamia kurpitsoita, samoin sipulia ja porkkanaa on vielä jäljellä. Omenoita on myynnissä useampia lajikkeita, ja siitä on myynnissä sekä 1 lk:n omenoita että edullisempia 2 lk omenoita. Tuoretuotteiden lisäksi tarjolla on hilloja, mehuja ja pakasteena mm. mansikkaa, vadelmaa, maissia, papua yms. Marraskuussa tulossa on myös erä lammasmaksamakkaraa ja jonkin verran lampaanlihaa. Herkkuja siis riittää yhä. Helpoiten meidät tavoittaa Puimasuulilta arkisin klo 10 - 16 välillä tai kauppa-autopäivinä klo 16 - 18. Kauppa-autopäivä on siis parillisten viikkojen torstai, ja kauppa-auto pysähtyy Puimasuulin edessä klo 17. Huomenna on siis seuraava kauppa-autopäivä, tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja: