keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Hävinnyt marraskuu

Marraskuu sujui sen verran työn touhuissa, että tänne blogiinkaan ei ole tullut kirjoiteltua. Kaikenlaista on tapahtunut ja tapahtumassa. Peltotyöt ovat jo kääntyneet viimeistelyihin: omenapuu- ja pensasmustikkapeltojen ympärysaidat pitäisi pian sulkea, etteivät jänikset pääse herkuttelemaan kevättalvella. Tunneleilla siivoillaan ja valmistaudutaan uuden kasvukauden alkuun - tavoitetena olisi taas saada aikaisin mansikoita, mutta ensi vuonna nähdään kuinka käy. Puimasuulilla touhuillaan jouluisten makujen kanssa,

Uusi hieno lampolamme on myös pian valmistumassa. Tänään eskarilaiset olivat auttamassa, kun ensimmäiset lampaat pääsivät lampolaan. He myös auttoivat koristelemaan lampolan kusuen, ja komeasti kajahti "Joulupuu on rakennettu..". Oli oikein mukavaa, kun tulitte käymään.

Huomenna tiedossa olisi ainakin aitaprojektia, ja jos hyvin käy, niin loppujen lampaiden siirto. Perjantaina ja lauantaina vietetään lampolan avajaisia - tervetuloa tutustumaan. Lampolaamme pääsee pe 4.12. klo 12 - 18 ja la 5.12. klo 10 - 14.


Ei kommentteja: