sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kaunis poutapäivä

Tänään oli pitkästä aikaa kaunis poutapäivä: oli melkein kesäistä, kun aurinko lämmitti rinnettä. Joutsenia on ruvennut lentelemään pienissä ryhmissä - kai muuttomatkaa suunnittelevat.

Eilen olimme Ahlmannilla mukana Läheltä hyvää-torikiertueella - kiitokset myyntipisteessä poikenneille. Sää suosi myös siellä: ihan alussa tulleita paria vesipisaraa lukuunottamatta yhtään vettä ei varsinaisesti satanut. Aivan uskomattoman kokoisia kurpitsoita osallistui siellä kilpailuun, samoin paljon muuta oli myös nähtävänä.

Täällä kotona Mahnalassa satokausi on edennyt myös: tällä hetkellä saatavana on omenaa ja omenamehua. Omenasta saatavana on Punakanelia ja Antonovkaa. Mehussa pakkauskoot ovat: 0,5 l, 0,75 l ja 3 l. Myyntimme on avoinna sopimuksen mukaan. Omenoitamme on saatavana myös mm. Hämeenkyrön S-marketista ja Armas maitokaupasta Tampereelta.

2 kommenttia:

KaVa kirjoitti...

Miten saan joutsenkaulakalebassin säilymään? Sen käsittely- ja käyttöideoita kaipailisin.
T. Kaija Valkama

marjatilan blogi kirjoitti...

Hei! meillä oli tätä joutsenkaulakalebassia ensimmäistä kertaa viljelyssä. Kortistekurpitsoiden tapaan se kuivanee huoneen lämmössä parhaiten. Tällaisestä linkistä löytyi jotain käyttötapoja: http://www.nicehouse.fi/puutarha/hyoty/kurpits2.htm