maanantai 17. syyskuuta 2012

Myrskyä ja kaunista ilmaa

Sää on viime aikoina ollut varsin mielenkiintoinen: joku päivä, reilu viikko sitten, oli sellainen, että kerran tunnissa tuli noin 20 min sadekuuro. Nyt tässä viime päivinä on suurin piirtein joka toinen päivä ollut aurinkoista ja lämmintä, ja joka toinen päivä myrskyisää ja sateista. Sää ei ole siis ole ollut ihanteellisin sadonkorjuun kannalta.

Omenoita, kurpitsoita, sokerimaissia ja koristemaissia on saatu keräiltyä säistä huolimatta. Mansikkamaiden perkuutakaan ei sää kovin häiritse, ja se työmaa onkinn jo voiton puolella. Huomenna pitäisi olla kuivempaa, ja suunnitelmissa on jatkaa sadon korjuuta sään salliessa.

Veteraanikuorma-autot ajavat muuten tästä Maisematietä la 6.10. ohitse, tapahtuman nimi on Loska-ajo 2012. Kuorma-autoja kannattaa käydä ihastelemassa läheltä Nokian Linnavuoressa aamulla, kun näytillä on veteraanikuorma-autoja iso määrä. Kolonna lähtee Linnavuoresta, ja ajaa Jumesniemeen ja sieltä Laitilan kautta Mahnalaan. Lopuksi kolonna päätyy Tampereelle.
Tässä Mahnalassa pystyy kolonnaa katselemaan liikenteessä, ja kuuntelmaan pärinää ja pörinää, mitä persoonalliset autovanhukset pitävät. Toivotaan siis kaunista päivää!

Ei kommentteja: