torstai 14. marraskuuta 2013

Messuilua

Tänään oli jännä päivä: käytiin pystyttämässä osastoa Tampereen Messuhalliin Suomen Kädentaidot -messuille.  Hyvin saatiin kaikki kaikki mahtumaan osastolle, tervetuloa siis tutustumaan! Messut ovat avoinna huomenna perjantaina klo 10 - 18, lauantaina klo 9 - 17 ja sunnuntaina klo 10 - 17. Messujen nettisivut ovat täällä.

Tulevana sunnuntaina ovat myös Joulumyyjäiset Hämeenkyrön Laitilassa, Mäntylässä. Olemme mukana myös siellä.

Kiireinen viikonloppu on edessä, mutta ihan mukavaa touhua se on tähän kohtaa marraskuuta. Näin marraskuussa rupeavat ulkotyöt olemaan vähemmässä, mutta sitten taas toisaalta kaikkien koneiden ja laitteiden huoltotyöt odottavat tekijäänsä. Alkuun on niissä jo onneksi päästy, mutta paljon on vielä tehtävää. Kesällä laiterikon sattuessa yritetään jotenkin päästä työtä jatkamaan, mikä siis näin talvisella johtaa välillä varsin laajoihin remontteihin. Paperitöitä riittää myös.

Joululaatikoista vielä: hinnasto laatikoista ja muistakin tilattavista tuotteista on nähtävissä täällä. Laatikot tehdään perinteisesti, ilman lisäaineita, ihan käsityönä alkaen juuresten kuorimisesta. Laatikot ovat vähälaktoosisia, mutta tarvittaessa teemme myös laktoosittomia laatikoita. Porkkanalaatikoita teemme myös violetti-oransseista porkkanoista, niin kauan kuin kaksivärisiä porkkanoita riittää.

Ei kommentteja: