torstai 17. huhtikuuta 2014

Lankalauantain suunnitelmia

Mikään ei innosta yhtä vilkkaaseen toimintaan kuin määräpäivä, ja aikamoista hässäkkää Puimasuulilla on nyt viime päivinä ollutkin. Kiitoksia  kaikille ahkeroineille käsille, aika lailla kaikki saatiin viimeistelyä vaille paikalleen.

Puimasuuli on lauantaina 19.4. avoinna klo 11 - 17, ja viritämme myös pehmiskoneen toimintaan. Hanasta saa siis aitoa marjapehmistä, jonka marjapitoisuutta on lisätty 70%:iin. Töttörövaihtoehtoja on neljä: tavallinen, suklaareunainen, suklaa-strösselireunainen ja suklaa-pähkinäreunainen. Anne on loihtinut myös muita upeita herkkuja, tervetuloa maistelemaan!

Tommi kyyditsee traktorilla klo 12 ja klo 15, eli silloin on mahdollista päästä tiluskierrokselle. Tiluskierroksella ajetaan myös tunnelialueelle, eli tutustumisretkelle meidän uuden viljelytekniikan alueelle. Tunnelit ovat tässä tapauksessa maan päällä, ja ovat sellaisia siirrettäviä rakennelmia, joiden avulla saadaan aikaistettua satoa.

Tiina on lampolalla klo 12 - 16, ja silloin pääsee tutustumaan villan lajitteluun. Lajittelua saa joko vain seurata tai sitten voi myös itse kokeilla. Lampolassa on myös vielä osa karitsoista, ja niitä pääsee sinne katsomaan samaan aikaan.

Lapsille ja lapsenmielisille on myös tarjolla lyhyt seikkailureitti, jossa edetään arvoituksia ratkaisten. Reitti alkaa Puimasuulin ovelta.

Ei kommentteja: