lauantai 3. lokakuuta 2015

Lokakuu alkoi, maissikausi jatkuu

Toistaiseksi ollaan säästytty halloilta, eli maissikausi jatkuu yhä edelleen. Maissi pääsee itsepoimimaan nyt viikonloppuna klo 10 - 18. Sokerimaissi on varsin monipuolinen vihannes: sen voi keittää, grillata, pakastaa tai syödä sinällään. Maissin lisäksi myös sipulia (puna, kelta) on vielä hyvin jäljellä. Sipulia on myynnissä Puimasuulilla valmiiksi listittynä, mutta sitä pääsee myös itsepoimimaan ja listimään katoksen suojiin.

Omenat ovat antaneet tänä vuonna odotuttaa itseään, ja kerralla on saatu kerättyä pieniä määriä. Tällä hetkellä odotellaan Antonovka - ja Åkero Hassel- omenoiden kypsymistä poimittaviksi.

Tuoremarjakausi rupeaa kääntymään loppua kohti, pensasmustikkakausikin on päättymässä. Pakastemarjoja on myynnissä Puimasuulilla sekä mm. Tampereen seudun REKO-lähiruokarenkaissa. Lähiruokarengas on facebookissa toimiva suljettu ryhmä, johon me tuottajat kirjoitamme listan, mitä tuotteita voi tilata. Tuotteet toimitetaan tilauksen mukaan.

Tässä syksyn aikana täällä tilalla tapahtuu myös: tulossa on mm. uuden lampolan avajaiset sekä joulun alla jouluaukiolot sekä joulukuusisafarit. Meiltä voi tilata joululaatikoita ja muita joulun ajan herkkuja.  Tilauslistoja on jo saatavana Puimasuulilla, ja päivitellään myös piakkoin nettivarauslomake.


Ei kommentteja: