sunnuntai 30. toukokuuta 2021

yyy-kaa-koo...mansikkaa...NYT!

 Mansikka-aika on nyt alkanut! Vielä muutama päivä sitten ei olisi uskonut tilanteen nopeaa kehitystä, eli voi siis jälleen todeta "mansikka yllätti marjanviljelijän". Tässä alkuvaiheessa päivittäin kypsyvä määrä vaihtelee, ehkä paljonkin, mutta nyt uskaltaa jo ääneen todeta, että mansikkakausi on alkanut.

Eilinen päivä ja ilta meni hallasuojauksien teossa, mutta onneksi tuli tehtyä turhaa työtä - eli hallaa ei viime yönä ollut. Alkuun ennusteet olivat kovin kylmäävät, eli hallaa ja pakkasta oli varmasti tulossa, mutta siinä illansuussa ennuste lämpeni. Samalla toki pystyi seuraamaan mittarista lämpötilan laskua, eikä se pelottanut kovinkaan paljoa. Yöllä toki oli varmistus-herätys ja mittareiden luku. Hallan suhteen turhaan tehty varjelus työ toki harmittaa, mutta toisaalta se on myös mukavaa - saatiin kaikki tarpeellinen suojattua, varmuuden varalta. Jos suojauksia ei olisi tehty ja olisikin ollut hallayö, niin siinä ei ihan pieni harmistus riitä.

Ensi viikolla tilamyymälämme palvelee ma-pe klo 9 - 19, la klo 9 - 17 ja su klo 10 - 18. Ajantasaisin tieto aukioloajoista meidän tilan iki-omalta nettisivulta www.yrjolanmarjatila.fi tai rimpauttamalla  p. 03-3711 163 tai 0400-625 636. Telefoonin vieressä päivystetään todennäköisimmin aukioloaikoina.Ei kommentteja: