maanantai 8. tammikuuta 2024

Kesätöihin meille? Hae nyt

Hurjimmat pakkaset hellittivät, ja lähes kesäisen leppeä sää vallitsee ulkona. Kesä lähenee päivä päivältä, yhtä varmasti kuin päivät pitenevät. 

Kesä tarkoittaa meillä myös kesätyöntekijöitä ja heille töitä. Tässä linkki viime vuonna tehtyyn TE-live lähetykseen, jossa esiteltiin kesätyömahdollisuuksia meillä.  Jos kiinnostunut kesätöistä meillä, niin ota ja rimpauta p. 0400 - 625 636.  Parhaiten meidät saa kiinni iltapäivästä tai illan suusta (klo 16 jälkeen), mutta toki vastataan muuhunkin aikaan, jos puhelin soi. Ja toivomme kesätöitä hakevilta nimenomaan puhelinsoittoja, kiitos. Jos puhelin on varattu tai ei juuri sillä hetkellä vastata, soitathan uudestaan, kiitos. 

1 kommentti:

John Wick kirjoitti...

Kausiluonteisten työmahdollisuuksien tiedustelu Suomessa

Hei, nimeni on John. Olen 30-vuotias kiinalainen mies ja etsin tällä hetkellä työmahdollisuuksia ulkomailla. Puhun englantia päivittäiseen kommunikointiin. Olen hyvässä kunnossa ja sopeudun ulkotöihin. Jos Suomessa on tarjolla kausiluonteisia työmahdollisuuksia, kuten maataloustyöntekijän, hedelmätarhatyöntekijän, karjatilan työntekijän, hotelli- ja ravintolatyöntekijän, metsätyöntekijän, matkailualan tai marjanpoimijan tehtäviä, niin olkaa hyvä ja ottakaa minuun yhteyttä. Olen ahkera ja valmis ottamaan vastaan haasteita. Jos suomalainen työnantaja voi tarjota minulle työsopimuksen, joka ei ylitä kolmea kuukautta, hakeudun kausityöviisumiin Suomen maahanmuuttovirastosta. Minut saa kiinni seuraavista yhteystiedoista:
Sähköposti: liangnai164@gmail.com
Puhelinnumero: +8615627523972
Skype: live:.cid.9a6b4a64eee80e7
Telegram:+86 156-2752-3972

Arvostaisin suuresti kaikkia tietoja koskien kausiluonteisia työmahdollisuuksia Suomessa. Kiitos etukäteen!

Hello, my name is John, 30 years old and I am a Chinese male currently seeking opportunities for work abroad. I can use English for daily communication. I am in good health and adaptable to outdoor work. If there are any seasonal work opportunities available in Finland, such as Farm Laborers, Fruit Farm Worker, Livestock Farm Worker, positions in hotels, restaurants, Forestry, Tourism, or Berry picking, please feel free to contact me. I am hardworking and willing to take on challenges. If a Finnish employer can provide an offer and a fixed-term employment contract, I will apply for a seasonal work visa in Finland, not exceeding 3 months, through the Finnish Immigration Office. You can reach me at:
Email: liangnai164@gmail.com
Phone number: +8615627523972
Skype: live:.cid.9a6b4a64eee80e7
Telegram:+86 156-2752-3972

Any information regarding seasonal work opportunities in Finland would be greatly appreciated. Thank you in advance!