sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Vadelmakausi täydessä vauhdissa

Vadelmakauden voi julistaa nyt alkaneeksi täydellä teholla. Nyt ennustetut lmpöiset päivät ja yöt kypsyttävät vadelmia reipasta vauhtia, ja vadelmien poiminta onkin nyt helppoa. Alkukesän viileys kasvatti myös vadelmien kokoa, joten aikamoisia möhkäleitä saattaa pensasissa lymytä.

Saskatoonin satokausi on myös täydessä vauhdissa. Saskatoonit piileksivät meillä harson alla räkättirastaita paossa, mutta avulias henkilökuntamme auttaa mielellään ja näyttää reitin herkkumarjan ääreen. Olemme itse hyvin innostuneita tästä marjasta, koska se on maukas ja näihin pohjoisiin oloihin soveltuva marja. Saskatoon antaa myös mukavaa makua esimerkiksi hilloihin, kiisseleihin ja piirakoihin, vaikka sitä ei lisäisikään suurta määrää.

Myyntipisteemme Paussi-Paikalla oli avoinna tänä sunnuntaina viimeisen päivän tällä satokaudella. Kiitämme asiakkaitamme Paussi-Paikalla, ja toivotamme teidät tervetulleiksi muihin myyntipaikkoihimme, jotka jatkavat aukiolojaan normaalisti. Eri myyntipaikkojemme aukioloajat selviävät helpoiten nettisivultamme, ja hintatiedustelut kannattaa tehdä puhelimitse p. 0400 - 625 636.

Ei kommentteja: