lauantai 18. kesäkuuta 2011

Mansikan itsepoiminta alkaa

...ei tänään, vaan huomenna sunnuntaina 19.6. Itsepoimimaan pääsee, kun tulee paikalle klo 10 - 18 välisenä aikana. Nyt aluksi itsepoiminnassa ovat Solprins- ja Emily-lajikkeet, mutta hyvin pian päästään keräämään myös ensimmäiset Jonsok-mansikat.

Siikliä kokeilimme nostaa eilen, mutta sopivan kokoiset mukulat olivat vielä aika harvassa. Maanantain korvilla teemme seuraavan kokeen. Nyt kuitenkin siis jo Arielle-perunoita nostetaan.

Myynti on avoinna jo tilalla Mahanalassa sekä Hämeenkyrön liikekeskuksen torialueella (S-marketin ja valokuvausliikkeen välissä, kalamyyjän takana). Ensi maanantaina, 20.6., avaamme myyntipisteet Ikaalisten Nesteellä sekä Nokian S-marketilla. Hämeenkyrön Paussipaikan ja Kyröskosken Tokmannin myyntipisteet avautuvat keskiviikkona. Kyröskosken Valintatalon myyntipiste avautuu torstaina. Tarkemmat aukioloajat päivittyvät nettisivuillemme, www.yrjolanmarjatila.fi

Uutena järjestelmänä avaamme myös nettivarausjärjestelmän. Nettilomakkeella voi varata sekä itsepoiminta-aikoja että valmiiksi poimittuja marjoja. Kokeilemme myös noutopistetoimintaa muutamassa myyntipisteessä: netissä varatut marjat voi valita noudettavaksi tiettynä kellonaikana myyntipisteestämme. Toimitamme varatut marjat juuri ennen noutoaikaa myyntipisteeseen. Valitettavasti nettivaraus täytynee tässä alkuvaiheessa käsitellä osin käsityönä, joten nettivaraus pitää tehdä vähintään kaksi vuorokautta ennen haluttua itsepoiminta-aikaa tai noutoa.

Tavoitteena on saada järjestelmä toimimaan viimeistään huomisen kuluessa, joten nyt siis tuumasta toimeen.

Ei kommentteja: