perjantai 10. kesäkuuta 2016

Mansikan itsepoiminta alkanut

Tänään aloitimme mansikan itsepoiminnan. Nyt alkuun itsepoiminnassa ovat Emily- ja Solprins -lajikkeet, mutta melko pian kerättäneen myös Jonsok-lajiketta. Arviolta juhannuksen tienoolla päästäneen keräämään myös Polkaa, mutta lähipäivien säät ratkaisevat kummalla puolen juhannusta Polkan keruu alkaa.

Ensimmäisiä Siikli-perunoita on myös nostettu myyntiin, samoin jokunen tillinippu on saatu tehtyä. Sipuleissakin on jo komeat varret, ja niitäkin niputellaan päivittäin. Tällä hetkellä myyntipaikoistamme ovat avoinna Ikaalisten Nesteen pihamaalla sekä Hämeenkyrön S-marketin edessä olevat myyntipisteet. Ensi viikon (vko 24) aikana availlaan muutkin myyntipaikat - tervetuloa. Päivitttelemme aukioloajat nettisivuille sitä mukaa, kun avaamme myyntipisteitä.

Huomenna lauantaina 11.6. vietetään Avoiten Kylien -päivää. Mahnalassa päivää vietetän Jyväpirtillä Taimi- ja perennamyynnin ja kirppiksen myötä. Huomisillalla on Mahnalan lavalla myös avajaistanssit - mukava päivä tiedossa siis. Sunnuntaina Pirkan pyöräily sivuaa myös Mahnalaa - Puimasuulilla on helppo seurata vinhasti kiitäviä pyöräilijöitä.

Reilun viikon päästä eli sunnuntaina 19.6.16 vietetään myös Mansikkakauden avausta ja Kivinavetan avajaisia. Kivinavettassa on tehty jotain muutoksia talven aikana - tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Kivinavettaan! Kivinavetan avaisiin on lupautunut tulemaan Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius - Kivinavetan avajaiset alkavat klo 11 nauhan leikkauksella. Tervetuloa!

Ei kommentteja: