maanantai 13. kesäkuuta 2016

Mansikkaviikko!

Nyt alkava viikko näyttäisi muodostuvan mansikkakauden todelliseksi spurttiviikoksi: toukokuun lämpimät kirittivät kasveja ennätysvauhtiin, ja esimerkiksi mansikan itsepoiminta on saatu jo alkuun.

Tiistaina taas bingoillaan Mahlan eli Mahnalan Ympäristökoulun Vanhempainyhdistyksen Mansikkabingossa. Pääpalkintona on tietysti mansikoita, ja muitakin huippupalkintoja on luvassa bingovoittajille. Bingo alkaa klo 18, tervetuloa!

Tulevana torstaina 16.6.  klo 16 - 18 kannattaa suunnata kulku Nokialla Tehdassaareen (Souranderintie 2). Tehdassaaressa on tuolloin REKO-lähiruokarengastapahtuma, ja ohjelmassa on mm. tietoa REKO-toiminnasta ja mahdollisuus tutustua paikallisten tuottajien tuotteisiin. REKO-lähiruokarenkaat ovat facebookissa toimivia suljettuja ryhmiä, joiden kautta on mahdollista tilata lähituottajien tuotteita ja tutustua lähiruuan tuottamiseen. Tässä linkki, josta löytyvät Pirkanmaalla toimivat lähiruokarenkaat ja muutakin lisätietoa aiheesta.

Sunnuntaina 19.6. klo 11 - 16  vietetään täällä meillä Mahnalassa Mansikkakauden avausta ja Kivinavetan avajaisia. Ohjelma on täällä. Tervetuloa!

Ei kommentteja: