torstai 19. elokuuta 2021

Landefest 27.8.-29.8.

 Täällä Hämeenkyrössä järjestetään Landefest 27.8.-29.8.21. Landefestin aikana useat maatilat ja yritykset pitävät avoimia ovia, ja monenmoista mukavaa puuhaa onkin luvassa. Tässä meidän tilan päivitetty ohjelma:


pe 27.8.

tiluskierros klo 15 traktorikärryllä.


la 28.8.

tiluskierrokset klo 13 & klo 15 traktorikärryllä

Markkinatorilla:

           Tuula Hietamäki :Kädentöitä koristeeksi ja hyötykäyttöön mm. valopulloja

           Kaarina Lappalainen: Trikoopipoja, näppispyyhkeitä

Talutusratsastusta klo 13 alkaen (varaa oma kypärä mukaan)

Sokerimaissin itsepoimintaa klo 13-15su 29.8.

klo 11 alk. Maastotaitoratsastuksen harjoituskilpailut, järjestäjänä Seppälän tilan talli


Koko Landefestin ajan meillä on käynnissä kilpailu. Kilpailussa tehtävänä on nimetä kolme työkonetta ja laittaa ne siihen järjestykseen, missä niitä käytetään keväisin pellolla. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan laatikollinen pakastemansikkaa.

Puimasuuli on Landefestin aikana avoinna normaalin aukioloajan mukaan, eli pe 27.8. klo 9-19, la 28.8. klo 9 - 18 ja su 29.8. klo 10 - 18. Itsepoiminta on avoinna myös, tällä hetkellä itsepoiminnassa karviainen, pensasmustikka, auringonkukka ja sipuli. Itsepoimintaan ilmoittautuminen on kahvilalla, ja käytössä on vähimmäismaksu. Itsepoimintaan on saavuttava viimeistään tuntia ennen sulkemista (la viim. klo 14 mennessä). Itsepoimia saa vain niitä kasveja, jotka ovat sinä päivänä poimittavissa.

Vierailethan Landefestissä ainoastaan terveenä, kiitos! Tilaa täällä maalla onneksi riittää, joten riittävän etäisyyden pitäminen toisiin vierailijoihin on helppoa. Kumpparit ja sadetakki ovat mukavat, jos sattuu olemaan sateisempi hetki vierailusi aikana.

Ei kommentteja: