sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Mansikan paras satokausi on muuten nyt!

 Mansikan pääsatokausi voidaan julistaa alkaneeksi meillä. Mansikoiden poiminta on nyt helppoa ja nopeaa. Itsepoimimaan meille pääsee ensi viikolla ma-pe klo 8-18, la klo 8-14 ja su klo 10-18. Ennen marjaretkelle lähtöä kannattaa soittaa ja pirauttaa (p. 0400 - 625 636, 03 - 3711 163). Suosituimpina päivinä rajoitamme tarvittaessa poimijoiden määrää, jotta mansikoita riittää kaikille varanneille. Aika ajoin puhelimme ruuhkautuu, ja siis kannattaa soittaa hetken päästä uudestaan, jos puhelimeen ei juuri sillä hetkellä pystytä vastaamaan.

Itsepoiminnassa tällä hetkellä mm. Polka- ja Sonata-lajikkeet.

Valmiiksi poimittua mansikkaa on myynnissä myös sekä täällä tilalla että myyntipisteissämme. Toimitamme mansikoita myyntiin myös muutamiin lähialueen kauppoihin. Mansikkamme tunnistaa maisemalaatikoista, ja tietysti kysymällä kauppiaalta asia selviää myös.

Muuta myynnissä olevia tuore tuotteita ovat vastanostettu pottu, josta viljelyssä meillä lajikkeet Siikli ja Annabelle. Nippusipulia  tehdään myös. Ensimmäisiä vadelmia on kerätty tunneleista, ja niitä myös myynnissä aika ajoin. 

Kesäherkkuja monenmoisia.


Ei kommentteja: