tiistai 13. kesäkuuta 2017

Mansikkakauden avaus lähestyy

Tänään Puimasuulilla taas bingoiltiin Mahlan eli Mahnalan Ympäristökoulun vanhempainyhdistyksen voimin. Bingossa oli taas huippupalkinnot, ja pääpalkintona oli laatikollinen tuoreita mansikoita. Jos tänään ei ehtinyt vielä hullaantua bingosta, niin vielä on mahdollisuus kahtena kesäkuun tiistaina päästä pelaamaan bingoa. Mansikkabingon tuotto menee vanhempainyhdistyksen kanavoimana koululaisten hyväksi mm. leirikouluihin, uimahallimatkoihin ja muihin retkiin.

Tulevana sunnuntaina vietetään Mansikkakauden avausta, ja tarjolla on sitä kesän ensimmäistä mansikkakakkua ja kahvia. Mansikkakakkutarjoilu järjestetään tänä vuonna Navetalla, ja kakkutarjoilua on klo 12 - 16. Illan kruunaa Isaran konsertti - keikkalippuja on myynnissä Puimasuulilla. Keikka alkaa klo 19. Huippukiva sunnuntai siis tulossa.

Heinäkuukin näyttää alkavan vauhdikkaissa merkeissä, kun tamperelainen improvisaatioteatteri Snorkkeli esittää Navetalla kesäteatteria ilman käsikirjoitusta. Tavanomaisesta kesäteatterista poiketen näytelmä on joka kerta erilainen - eikä mahdollinen sadesääkään haittaa Navetan jyhkeiden kiviseinien suojassa, katon alla.

Heinäkuun alussa, tarkemmin sanottuna 2.7. on mahdollisuus osallistua Sasi-Mahnala-Metsäkulman osayleiskaavan suunnitteluun tulemalla tapaamaan kaavoittajaa Navetalle. Hieno juttu tämäkin, kaikki joukolla mukaan.

Kaiken kaikkiaan kesäkuun loppu ja heinäkuun alku vaikuttaa varsin vauhdikkaalta. Mansikoitakin kypsyy koko ajan enemmän, sipulia niputellaan jo myös ja pian aloitellaan uusien perunoiden nostaminen. Sääennusteetkin lupaavat mukavan kesäistä säätä, eli nyt kannattaa nauttia kesästä.

Ei kommentteja: