torstai 7. kesäkuuta 2018

Kukkakurssi, kitaramusiikkia, kirppis ja tietysti mansikoita

Ensin pakollinen säätiedote-osio: tällä viikolla ollaan saatu nauttia aikamoisesta länsi- ja luoteistuulista ja kalseasta kelistä. Kylmän tunnetta on lisännyt lämpötilan äkillinen pudotus alle 15ºC. Kunnollista sadetta ei vieläkään ole saatu, ilman kosteus on toki ollut korkeampi ja välillä on sateen enteitä ollut taivaalla. Kastelua ollaan siis jatkettu tehostetusti. Hallaa ei ole ollut.

Tulevana lauantaina 9.6. vietetään Avoimien kylien - päivää ympäris Suomen. Tapahtumaan liittyen Suomen kylät ry järjestää valokuvauskilpailun, josta lisätietoa täällä. Avoimien kylien -päivänä myös tässä meillä on lauantaina kukkakurssi, kirppis ja kitarakonsertti. Lauantaina myös Miharinlammentiellä on kirppis, eli aarteita on mahdollista löytää paljon. Kirppis on meillä katon alla, Navetan kiviseinien sisällä, eikä siis sade eikä helle ole vaivana. Meillä kirppi jatkuu lauantain jälkeen vielä sunnuntaina, ja on myös silloin klo 12 - 16.

Mansikkakausi tunneleilla jatkuu, ja itsepoimintaa on päivittäin. Viileys toki hidastaa kypsymistä, mutta joka päivä punaisia mollukoita kypsyy kyllä. Myyntipaikkoja ollaan availtu myös nyt, ja niiden aukioloajat sekä paikat on helpoiten tarkistettavissa nettisivultamme, www.yrjolanmarjatila.fi. Tilamyymälänkin aukioloajat elävät hiukan, joten kannattaa vilkaista nettisivuillemme, tai pirauttaa p. 03-3711 163 tai 0400-625 636.


Ei kommentteja: