torstai 27. elokuuta 2020

Satokauden tilanne

 Tunnelimansikan kausi jatkuu vielä, vaikka ensi viikolla elokuu on vaihtumassa syyskuuksi. Mansikoiden itsepoiminta on mahdollista siis siellä edelleen, tunnelipoiminnan aukioloaika on helpoiten tarkistettavissa nettisivuiltamme (www.yrjolanmarjatila.fi).

Avomailla on mahdollista poimia maissia ainakin vielä huomenna perjantaina ja ehkä lauantaina. Maissia on saatavana myös valmiiksi poimittuna tilamyymälästämme jo nyt, ja keräämme sitä myös myyntiin myös ensi viikolla. Tuoreen sokerimaissin voi syödä sinällää, pakastaa, höyryttää tai grillata. Muiden kasvien osalta itsepoiminta on avomaalla loppunut tai loppumassa.

Ja vaikka avomaan poimintakausi on päättymässä, tilamyymälästämme on mahdollista hankkia kaikenlaista tuoretta ruokapöytään: mansikkaa, karhunvatukkaa, perunaa, sipulia, valkosipulia, omenoita ja omenatuoremehua, palkohernettä, leikkopapua ja sokerimaissia. Ensi viikosta alkaen tilamyymälä palvelee ma - pe klo 12 - 18.30, la klo 9 - 17 ja su klo 10 - 18. Ja muulloin kyllä, jos ollaan paikalla tai erikseen sovitaan. Tervetuloa!

Ei kommentteja: