lauantai 15. kesäkuuta 2013

Hei hulinaa

Tänään oli kauns ja aurinkoinen päivä, oikein tuntui taas kesäiseltä parin viileämmän päivän jälkeen. Tänään aika kului aikatavalla valmisetelu töissä: huomenna vietetään mansikkakauden avajaisia, ja maanantaina avataan ensimmäiset myyntipisteet. Ensimmäisenä avataan Hämeenkyrön S-marketin edustan myyntipiste, joka tänä vuonna on heti siinä oven vieressä. Maanataina avataan myös Ikaalisten Nesteen myyntipiste. Tiistaina avaamme lisää myyntipaikkoja.

Satokausi on siis jo hyvällä mallilla. Tällä hetkellä keräämme mansikoista Jonsok-, Emily- ja Solprins- lajikkeita. Perunasta nosteaan nyt Arielleä sekä jonkin verran Annabellaa. Lisäksi on saatavana tillinippuja sekä huomenna - toivottavasti - hernettä. Alkuviikosta kokeilemme sipulin niputusta sekä Siikli-perunan nostoa.

Mutta huomenna juhlistamme Mansikkakauden alkua kahvi- ja kakkutarjoilun kera. Kakku on tietysti mansikkakakkua, omista mansikoista tehtyä. Lapsille on tarjolla mansikkagelatomaistiaisia.

Illalla kannatta tulla kuuntelemaan mukaansa tempaavaa irkkumusiikkia, kun Jharys -bändi pistää parastaan. Tanssiakin saa, jos menojalkaa vipattaa.

Ei kommentteja: