maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vauhdikasta menoa

Eilinen päivä oli aika lennokas - kiitokset kaikille Mansikkakauden avajaisissa piipahtaneille, nyt se alkaa todenteolla: nimittäin mansikan syöminen ja säilöminen. Nämä ensimmäiset marjat ovat yleensä suurimpia, tänään löytyi 65 g painava Solprins-mansikka.

Eilisillan kruunasi Jharyksen vauhdikas keikka: yhtye soitti kaksi settiä lähes yhteen putkeen ja kaikkien kuulijoitten jalat taisivat enempi ja vähempi napsuttaa tahtia. Osalla jalat veivät jopa tanssimaan. Kiitokset Jharyksen taitaville muusikoille sekä yleisölle mukavasti sujuneesta illasta!

Mansikat ovat tosiaan alkaneet kypsyä melko vinhaa vauhtia, ja huomenna olisi tarkoitus avata kaikki myyntipisteet. Tänään olimme myymässä jo Hämeenkyrön S-marketin ovipielessä sekä Ikaalisten Nesteen piha-alueella, josta meidät löytää punaisesta mökistä. Näiden myyntipaikkojen lisäksi avaamme huomenna myyntipisteet Hämeenkyrössä Paussi-Paikalla ja Tokmannin ovipielessä sekä Ylöjärvellä, Elovainiossa, Lihanmestareiden piha-alueella. Tarkemmat aukioloajat ovat nettisivuillamme, www.yrjolanmarjatila.fi


Ei kommentteja: