tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mansikkakausi nurkan takana

Mansikkakausi on ihan nurkan takana - varmaankin ylihuomenna torstaina tehdään ensimmäinen koepoiminta, sen verran punotusta on penkeissä nähtävänä. Perunamaalla on tarkoitus suorittaa ensimmäisiä koekaivuita nyt loppuviikosta, jos vaikka sieltä jo jotain löytyisi. Tuoreilla kesäherkuilla pääsee siis pian herkuttelemaan. Hernettä katsellessa näyttäisi siltä, että juhannuksen alla kerätään ensimmäiset palot.

Tulevana sunnuntaina juhlistetaan Puimasuulissa Mansikkakauden avajaisia. Avajaisissa on kahvi- ja mansikkakakkutarjoilu. Lapsille tarjoamme mansikkapehmismaistiaisia. Paavo Yrjölä -valokuvanäyttelyn esittelee Matti Yrjölä klo 14, kannattaa tulla kuuntelemaan mukaansa tempaavaa esitysä.

Avajaisiin voi tehdä retken vaikkapa Purimo-laivan kyydissä Hämeenkyröstä tai Nokian Siurosta, tarkemmat tiedot laivamatkasta Purimo-laivan nettisivuilta, www.purimo.net

Avajaispäivän iltana Jhary´s keikkailee akustisesti Puimasuulissa. Jhary´s soittaa mukaansa tempaavaa irkkumusiikkia. Keikka alkaa klo 18, ja kestää kolmisen tuntia (bändin arvio). Lippuja voi ostaa Puimasuulilta, ja keikkalipun hinta on 10 €/hlö. Tervetuloa kuuntelemaan, luvassa on varmasti musiikkia joka laittaa jalat naputtamaan tahtia!

Ei kommentteja: