tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tiedotuksia Mahnalan mäeltä

Tänään oli tosi lämpimän tuntuista, kun aurinko helli taas muutaman viileämmän päivän jälkeen. Sääennusteet ovat hiukan eläneet suuntaansa, mutta ilmeisesti melko lämmin ja aurinkoinen juhannusviikonloppu on tulossa. Juhannuksena aukioloaikamme ovat hiukan rajoitetummat:  juhannusaattona täällä tilalla Puimasuuli on avoinna klo 17 asti, ja muualla sijaitsevat myyntipisteemme sulkeutuvat n. klo 13. Juhannuslauantaina myyntipisteemme ovat suljettuina, mutta Puimasuuli on avoinna klo 9 - 17. Sunnuntaina olemme avoinna normaalien sunnuntain aukioloaikojen puitteissa.

Viime viikonlopun aikana Mahnalan Maalausseura järjesti meillä öljyvärimaalauskurssin, jonka opettajana toimi hämeenkyröläinen kuvataiteilija Ilona Raipala. Kurssilaiset  jättivät Puimasuulin seinälle näytille töitään, tervetuloa tutustumaan kurssilla maalattuihin tauluihin.

Tänään avasimme myös itsepalveluautomaatin, joka siis palvelee asiakkaita silloin, kun Puimasuuli on suljettuna. Automaatissa on myynnissä mansikkaa, perunaa ja hernettä. Automaatissa on ohje, jota noudattaen pystyy ostamaan kesäherkkuja.

Ja vielä lopuksi yksi tiedonanto: mansikan itsepoiminta alkaa juhannuksen aatonaattona, eli nyt tulevana torstaina 20.6.


Ei kommentteja: