sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kaunis sunnuntaiaamu

Tänään - kuten eilen lauantainakin - aamu on kaunis, viileä ja elokuinen. Järvellä on sumua, joka pikkuhiljaa hälvenee.

Eilen oli Moron Lähiruokasafari, kiitokset kaikille safarilaisille ja muuten poikenneille. Eilen oli mahdollista päästä traktorikärryajelulle, ja järjestämme traktoriajelutusta myös tänään. Traktoriajelutus lähtee klo 15 Puimasuulin lähettyviltä.

Maissikausi jatkuu, ja maissia on kerättävissä isommalla alalla. Meillä on myös toiminnassa maissinpaahtopiste, missä herkullinen tähkä valmistuu höyryväksi herkuksi hetkellä. Ja jos maissinpoiminta on vieraanpaa, niin neuvoa kannattaa kysyä maissioppaalta, joka opastaa mielellään poimintavalmiiden tähkien tuntomerkit.

Omenaa on nyt runsaasti myynnissä, tällä hetkellä myynnissä on Valkeaa Kuulas-, Suislepp- ja Vuokko - lajikkeita. Myytävänä on myös omenatäysmehua, eli lasipulloon pastöroitua omenatuoremehua. Pieniä määriä omenatuoremehua - eli siis sellaista mehua, mikä on vain puristettu ja pullotettu, on myynnissä myös. Puristuspäivinä myymme myös omenatuoremehua omaan astiaan 1 € / l, varausten mukaan. Puristamme mehua useina päivinä viikossa.

Omatoimipuristuspiste on toiminassa. Jos ostat omenat meiltä, puristus ei maksa mitään. Jos tuot omia omenoita, puristus maksaa 0,20 € / kg. Omia omenoita tuodessasi huolehdithan, että omenat ovat pestyjä ja muutenkin puhtaita (ei kiviä tms)

Ei kommentteja: