maanantai 5. elokuuta 2013

Marjatilan Markkinat lähestyvät

Marjatilan Markkinat ovat ihan nurkan takana, eli nyt tulevana lauantaina 10.8. klo 10 - 14. Markkinoilla on mukana monenlaisia myyjiä, kannattaa tulla tutustumaan! Puolen päivän aikaan Matti Yrjölä esittelee Paavo Yrjölä - valokuvanäyttelyn. Mopotytöt ovat tulossa myymään pääsylippuja Mahnalan lavalla illalla järjestettäviin lavatansseihin. MArkkinoiden jälkeen kannattaakin siis mennä pyörähtelemään lavalle Johanna Debreczenin ja Jouni Kerosen tahtiin.

Tänä vuonna Markkinoille pääsee myös laivalla Hämeenkyröstä. M/S Purimo risteilee Kehäkukan laiturista Miharin laivaterminaaliin nro 1, mistä on kuljetus katetulla traktoriperäkärryllä Markkinoille.

Lauantaina on siis tiedossa vilkas päivä Mahnalassa. Ennen sitä on hyvä säilöä vadelmia ja mustaherukoita. Vattua on yhä edelleen mukavasti pensaissa, erityisesti pensaiden sisältä ja alaoksilta löytyy jättiläismarjoja. Mustaherukoista myös myöhäisempi Mortti on kypsää, Öjebyn - lajiektta on myös jonkin verran jäljellä.

Pirja-omenaa on myynnissä, ja pian on aika aloittaa myös Valkean Kuulaan keruu. Puimasuulissa on myynnissä myös omenatuoremehua.


Ei kommentteja: