maanantai 9. kesäkuuta 2014

Mansikkaa!

Mansikan myynti on aloitettu, ja sitä on myynnissä päivittäin Puimasuulilla. Loppuviikosta avaamme myös muita myyntipisteitämme, mutta vielä on hiukan suunnitteilla mitä ja missä järjestyksessä.

Nyt viikonlopun aikana olemme tuoneet myös eläimiä taas Puimasuulin ympäristöön. Pukkitornia asuttaa 4 pikkupukkia, ja navettasillan kupeessa on kaksi karitsaa. Kanoja ja hanhenpoikasia on myös ihailtavana. Pukit ovat tänä vuonna sen verran nuoria, että saavat vielä annoksen maitoa kolmasti päivässä. Pukkien juottoajat ovat: klo 9.15, klo 12.15 ja klo 16.15.  Ajat ovat noin-aikoja, eli juottaja pyrkii olemaan tuohon kellon aikaan paikalla (ei tule aiemmin, voi tulla hiukan myöhemmin). Tervetuloa katsomaan!

Twitteri on osoittautunut aika hauskaksi, mutta jos kirjoituvirheitä on tässä blogissa, niin sinne ne pyrkivät vielä innokkaammin. Pahoittelut siis, mutta toivottavasti kuvat kertovat asian paremmin!

Pellolla on aika kova touhu päällä: mansikkaa poimitaan, joka puolella kitketään ja ruohon leikkuuta riittää loppumattomiin. Onneksi leikkurin rattiin on ollut tarjolla kuskeja, kiitos kaikille siitä.

Ei kommentteja: