maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mansikkakausi avattu!

Eilen vietettiin Mansikkakauden avajaisia - kiitos kaikille vierailijoille. Iltapäivästä sääkin lämpisi, ja aurinko paistoi. Illalla Isaran keikan alkaessa tupa oli täynnä, ja meno oli mahtavaa! Kiitokset yliesölle ja kiitokset bändille huippukeikasta!

Viileä sää jatkuu, ja tuuli puhaltaa aika kylmän tuntuisesti. Säästä huolimatta mansikkaa kypsyy pikkuhiljaa, ja poiminnassa ovat tällä hetkellä lajikkeet Emily, Solprins ja Jonsok, joita on saatatavan sekä itsepoimien että poimittuna.. Muutamassa aikasemmassa paikassa myös Polkaa ja Koronaa on jo kypsynyt, ja pieniä määriä on saatavana poimittuna ja osin myös itsepoimien. Näiden lisäksi koelajikkeena olevaa Darselectiä on saatavana valmiiksi poimittuna lähes päivittäin.

Tänään avasimme kaikki myyntipaikamme, eli myyntipisteemme palvelevat teitä Ikaalisten Nesteellä, Hämeenkyrön S-Marketin edessä, Paussi-Paikan piha-alueella Hämeenkyrössä, Tokmannin edessä Kyröskoskella ja Ylöjärvellä Lihanmestareiden piha-alueella. Tervetuloa ostoksille! Myyntipisteissä tällä viikolla juhannusaukioloajat, mutta heti ensi viikosta alkaen palaamme tavanomaisiin aukioloaikoihin.


Ei kommentteja: