maanantai 18. elokuuta 2014

Lähiruokasafari lähestyy - mitä meillä silloin tapahtuu?

Lähiruokasafari lähestyy, tulevana lauantaina 23.8. vietetään jo perinteeksi muodostunutta Lähiruokasafari-päivää Pirkanmaalla.

Lauantaina Tilamyymälä Puimasuuli on avoinna normaalisti klo 8-18, samoin itsepoimintamme on avoinna tavalliseen aikaansa, klo 8 - 16.

Lähiruokasafarin kunniaksi järjestämme suositut tiluskierrokset myös lauantaina, klo 11 ja 14 Zetor-vetoinen traktorikärry starttailee Puimasuulin lähistöltä.  Tiluskierroksen aikana Tommi kertoilee viljelyksistä, ja häneltä voi myös kysellä.

Maissiopas näyttää tarvittaessa, mistä tunnistaa korjuukypsän maissin. Maissin keruu on hauskaa: tiheässä ja korkeassa kasvustossa kulkiessa tuntuu, kun seikkailisi jossain kaukana. Maissiopas palvelee klo 8 - 16. 

Maissinpaahtopisteessä voi paahtaa juuri poimimiaan tähkiä opastajan avustuksella. Maissinpaahtopiste on avoinna klo 10 - 16.

Omenatuoremehua pääsee meillä puristamaan omatoimisessa mehunpuristuspisteessä. Esittelyn aikana nähdään, kuinka helppoa ja yksinkertaista tuoremehun teko on. Lopuksi maistellaan juuri puristettua mehua. Omatoimisen puristuspisteen esittelyt ovat klo 10 ja 13.


Ei kommentteja: