keskiviikko 6. elokuuta 2014

Lauantaista, sunnuntaista ja vähän valkosipulista

Nyt tulevana lauantaina meillä järjestetään Marjatilan Markkinat. Puimasuulin edustalla on siis silloin useita myyjiä: mm. lähituottajia, kädentöiden tekijöitä sekä hyvinvointituotteiden myyjiä. Markkinat ovat avoinna klo 10 - 14. Puimasuulissa on Paavo Yrjölä -valokuvanäyttelyn esittely klo 12 alkaen. Näyttelyn esittelee Matti Yrjölä.

Markkina päivä aiheuttaa myös pienen muutoksen Puimasuulin aukioloaikoihin. Tulevana lauantaina Puimasuuli on avoinna klo 8 - 14.15 ja 15.30 - 18. Pieni tauko aukiolossa johtuu konsertista: lauantaina klo 14.30 alkaen tenori Valtteri Yrjölä ja pianisti Janne Anttila konsertoivat Puimasuulilla. Konserttiliput (ä 10 €) ovat myynnissä Puimasuulilla, ja niitä myydään myös ennen konsertin alkua Puimasuulin ovella.

Tervetuloa siis Markkinoille ja konserttiin! Purimo-laivalla pääsee Marjatilan Markkinoille myös, noudamme tarvittaessa traktoriperäkärryllä Miharin Laivaterminaalista nro 1. Markkoiden aikana, klo 12 - 13 Purimon Saaristokierroksella on mahdollisuus päästä katsomaan maisemaa Enonselältä käsin. Risteilyvaraukset suoraan Purimolle, p.0500 - 639170.

Tulevana sunnuntaina jatkuvat suositut tiluskierrokset traktorikärryllä. Tiluskierros alkaa klo 14, ja lähtö on Puimasuulilta. Tiluskierroksen kesto on noin 30 min.

Ennen tulevaa viikonloppua meillä poikkeaa vielä yksi vieras, nimittäin Iloisen Pojan Lihakauppa-auto. Kauppa-auto seisahtaa meillä torstaina klo 10 - 11, kannattaa käydä tutustumassa laajaan valikoimaan.

Pellolla ahkroidaan marjojen ja omenoiden lisäksi mm. valkosipulia nostaen. Upea kesä on kirittänyt valkosipulia, ja nyt on aika nostaa. Viljelemämme lajike, Rymättylän kanta, on ihana isokyntinen, makea, voimakas valkosipuli, jolla on kova varsi. Varren vuoksi emme siis pysty tekemään valkosipulilettejä, mutta maukkautensa vuoksi emme lajiketta vaihda.

Ei kommentteja: